Ik ben afgestudeerd!

Met knikkende knietjes ging ik eind van de zomervakantie naar school. Ik zou mijn cijfer voor mijn scriptie te horen krijgen en moest deze verdedigen. Een half uur later kwam ik zonder knikkende knietjes en een mega lach op m’n gezicht naar buiten: Ik had een 8,4 voor mijn scriptie en een 10 voor mijn verdediging. Ik ben afgestudeerd!

hJDC-nko93twQxPW7VhiBAEcpByei97eLWjUwslrp3YDonderdag was de diploma-uitreiking en nu is het dan allemaal officieel. Ik ben nu een echte medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundige รฉn Bachelor of Science. Ik vind het nog steeds een beetje bizar om te beseffen dat op het moment mijn schoolcarriรจre er op zit en ik als echt volwassen mens aan de bak ga (ik voel me nog zo erg gewoon een meisje). Wie weet ga ik ooit nog doorstuderen, ik wil mijzelf in ieder geval zeker gaan specialiseren, maar op het moment wil ik gewoon lekker aan het werk gaan. Ik ben dan ook hard aan het solliciteren en hopelijk binnenkort met succes.

Foto 24-09-15 22 51 41Dit is een beetje een kort verhaaltje geworden maar ik wilde dit hoogtepunt niet onbenoemd voorbij laten gaan, ik heb alleen geen idee wat ik er verder nog over moet vertellen haha. Ik heb het gister gevierd met (uiteraard!) een lekker biertje en mijn familie, en vanavond ga ik lekker op stap met Oscar. Ik ben voorlopig dus nog aan het genieten van het net-niet-meer studentenleven.

Mensen die mij kennen hebben meestal geen idee hoe mijn opleiding heet, behalve dat het een ‘verschrikkelijk lange moeilijke naam’ heeft. Ik leg het dus ook altijd maar uit als rรถntgenfoto’s en MRI scans maken, maar het is uiteraard wel wat meer dan dat. Als jullie het leuk vinden kan ik daar wel een keer iets over schrijven, let me know!

Advertenties